Finherb är ett familjeföretag som säljer kvalitativa naturprodukter och kosttillskott. Hos oss hittar du ett brett utbud av örtextrakt, örtsalvor och andra välbefinnandeprodukter. På vår webbplats kan du läsa om olika naturprodukters effekter och användningssätt. Du kan beställa våra produkter 24/7, enkelt och säkert från vår webbutik. Vi erbjuder snabb leverans, förmånliga priser och glad kundservice.
 
Vi värdesätter att våra produkter är rena, effektiva och säkra. Vi säljer produkter från pålitliga tillverkare som tillverkas i Norden eller kommer till oss från andra delar av Europa. Vi vill främja människors hälsa och välbefinnande på ett naturligt sätt. Som kund hos oss får du bästa möjliga service och kvalitet. Vi är alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta lämpliga produkter för just dina behov. Vi har också en nöjd kund-garanti, det vill säga om du inte är nöjd med den produkt du beställt kan du returnera den till oss inom 14 dagar.
 
Vårt team består av Arto och Saga Lappalainen, far och dotter som delar passionen för örter och naturmedel. Arto grundade Finherb år 2015 och har sedan dess skött beställningarna och försökt hålla kunderna nöjda. Han är en humorist som gillar att skämta med andra, lyssna på musik och spela gitarr. Saga anslöt sig till teamet år 2021 och designade och byggde den nya webbplatsen. Nu marknadsför hon vår webbutik på nätet och i sociala medier. Hon är en nörd som har många hobbyer från videospel till målning och berättande. En gemensam hobby för far och dotter är badminton!
 
Välkommen att bekanta dig med Finherbs team! 😊🌿
Arto Lappalainen finherbin johtaja seisoo apteekkimuseon edessä

Arto Lappalainen
köpman

Koodari ja markkinoija Saga hymyilee kameraan

Saga Lappalainen
marknadsföring och programmering