Papaya Enzym sugtabletter

12.99   2409,- kr/kg

Fri frakt om du tar minst 4 produkter! ⛟

Papaya Enzym sugtabletter

Papaya enzymtabletter kosttillskott i en brun bärnstensfärgad glasflaska

Papaya enzymtabletter är avsedda för matsmältning och speciellt för att bryta ner stärkelse

Innehåller 90 sugtabletter, totalt 54 gram, gjorda av papayablad

Priset för en tablett är 1,40 kr

 

Innehåller inte

  • laktos
  • gluten

 

Ingredienser:

  • sötningsmedel sorbitol
  • sukros
  • kalciumkarbonat
  • sötningsmedel mannitol
  • klumpförebyggandemedel: magnesiumsalter av fettsyror
  • papain
  • papayaarom
  • stabiliseringsmedel: mikrokristallinsk cellulosa
  • enzymer: proteas, alfa-amylas
  • papayafruktpulver

 

Verksamma ämnen per 1 sugtablett

  • papain 15 mg
  • proteas 2 mg
  • alfa-amylas 2 mg

 

Dosering och bruksanvisning:

  • 1–3 tabletter smälts eller tuggas i munnen efter måltid

 

Försiktighetsåtgärder och varningar

  • överdriven användning kan ha laxerande effekter
  • doseringen får ej överskridas
  • kosttillskott är inget alternativ till en varierad och balanserad kost eller hälsosam livsstil
  • förvaras oåtkomligt for barn

 

Papaya är en tropisk frukt som innehåller enzymer som papain

Papain ökar enzymaktiviteten, vilket främjar omvandlingen av många olika stärkelser från långkedjiga kolhydrater till enkla monosackarider och proteiner till aminosyror.

 

Lär dig mer om matsmältning och papain-enzymet i allmänhet

Det mänskliga matsmältningssystemet, som inte bara omfattar tarmarna utan även magen, levern och bukspottkörteln, producerar normalt alla nödvändiga matsmältningsenzymer, men vissa sjukdomar, näringsbrister och förändringar i ätförhållanden (resor, utomlands, etcetera) försvagar vår kropps förmåga att producera de enzymer den behöver.

Ett näringstillskott som innehåller enzymer kan ha en gynnsam effekt på matsmältningen. Om maten förblir osmält till följd av otillräcklig enzymaktivitet bryts den senare ner i tjocktarmen av matsmältningsbakterier och bildar en stor mängd gaser, vilket orsakar obehag när mage och tarmar sväller.

Enzymer kan naturligtvis också finnas i färska grönsaker, men matberedningen förstör dem lätt, eftersom enzymer består av aminosyror och bildar aktiva proteinmolekyler som inte tål intensiv uppvärmning. De går också förlorade vid lagring av livsmedel, både vid förvaring av färdigrätter och vid återuppvärmning.

 

Bäst före: 11.2024

Finherb säljer alltid de senaste tillverkningssatserna från tillverkaren / importören 🙂

Tillverkad för Aboa Medica Oy, Reso

Återförsäljare i Sverige Finherb webbutik

A 44188

Varumärke

Pris per kilo
Bäst före

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Papaya Enzym sugtabletter”