Hur mycket är portot?

Du får fri frakt om du beställer minst 4 produkter!

Beställer du mindre än 3 produkter tillkommer en fast portoavgift på slutpriset.

Vilka är leveransalternativen?

Finherb använder PostNord och Parcel Connect för försändelser

I PostNords MyPack Collect-tjänst kan du välja hämtställen som är bekanta för dig efter att du har angett ditt postnummer.

Hur kan jag returnera produkten?

Returinstruktioner

Returinstruktioner och annan relevant information finns på sidan Leveranser och returer

Hur kan jag vara säker på att min integritet skyddas?

Integritet

Att skydda integritet och dataskydd är mycket viktiga frågor för Finherb.

Du kan läsa mer om sekretesspraxis på Din integritet-sidan

Är produkterna färska?

Friskhet och renhet

Finherbs förpackning skickar alltid tillverkarens eller importörens senaste försäljningsparti till kunder, om inte annat anges (t.ex. rea och prissänkta produkter). Vi strävar efter att uppdatera den sk Bäst före-datum varje vecka för produktsidor.

All produkthantering och förpackning sker i ett rent och kontrollerat utrymme reserverat för livsmedel.

Vilken typ av produktutbud har Finherb?

Ett brett utbud av produkter

Finherbs produktsortiment täcker, kan man säga, allt nödvändigt urval av olika kosttillskott. Det finns hundratals olika produkttitlar att välja mellan. I urvalet ingår även naturkosmetik av hög kvalitet.

 

Var kommer Finherb näringstillskott ifrån?

Ursprunget till kosttillskott

Webbutiken Finherb är inriktad på att främst erbjuda produkter från finska Aboa Medica och Natura Media. Dessa företag är pålitliga företag som har varit verksamma inom hälsosektorn under lång tid. Dessa företag antingen tillverkar eller importerar endast kosttillskott som är kontrollerade och absolut säkra för konsumenten. Detta är en viktig fråga för Finherb, vilket också framgår av den egenkontrollplan som tillsynsmyndigheten lämnat:
”Turun Naturatuote Ab Oy (Finherb) säkerställer att de produkter som säljs uppfyller kraven i lagstiftningen genom att som leverantör endast välja välrenommerade företag som har varit verksamma inom området länge och har ett gott rykte och samarbetar med tillsynsmyndigheter.”

Hur kan jag få mer information om produkterna?

Innehåll i produkter

Finherb strävar ständigt efter att se till att all erforderlig produktinformation är synlig för konsumenten i webbutiken.

Vi är t.ex. skannade alla produktetiketter. Etiketterna har alla sk obligatoriska förpackningsetiketter på både svenska och finska. En bild på etiketten finns i galleriet för varje produkt. Utöver detta finns givetvis all relevant information för konsumenten även tillgänglig i textform på produktpresentationssidan.

Vad gör Finherb för att stödja hållbar utveckling?

Förpackningar, återvinning och hållbar utveckling

Fram till nu har vi kunnat använda nästan 100 % av de rena förpackningslådorna som blivit över från vår leverantör, som annars skulle gå direkt till kartonginsamling. På samma sätt kommer stoppningsmaterialen inuti förpackningen från samma källa.
 
Tack för att du tog med dig förpackningsmaterialet till lämpliga uppsamlingskärl efter att du tagit emot paketet 🙂

Vilket företag är Finherb egentligen?

Turun Naturatuote AB Oy

Finherb är en webbutik som grundades hösten 2015, ett företag registrerat i Finland som Turun Naturatuote Oy, ID FI27191927.
Eftersom vi har nöjda finsktalande kunder även i Sverige ville vi nu börja serva svenska kunder på svenska från början av 2023.
 

Tack för att du läser så här långt 😎

Hälsningar från köpmannen

De flesta av dessa svenska texter har översatts med Google Translate. Om du hittar något att påpeka, skriv till oss: info@finherb.se
 
Här på Finherb lovar vi att göra vårt bästa för att serva svenska kunder som kära kungliga grannar.
 
Vi litar på att svenskarna redan har glömt 1995 och 2011 års ishockey-VM. 🏒 Som en personlig belöning har handlaren Arto kört en Volvo herrgårdsbil (750, 940 och för närvarande XC70) under de senaste 25 åren.
 
Med vänliga hälsningar, teamet Finherb, handlaren Arto och dottern designer-kodaren Saga Lappalainen. 🤵👩
(Vi spelar inte hockey, vi spelar badminton 🏸)